Filter schließen
 
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
von bis
2 von 22
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Marabou Helnød
Marabou Helnød
Kun de smukkeste og mest velristede hasselnødder skal være vores helnød. Når de blandes med dejlig mælkechokolade, bliver resultatet meget sprødt og lækkert! Ingredienser: Se altid indpakningen for aktuel ingrediensliste.
Inhalt 200 Gramm (2,50 € * / 100 Gramm)
4,99 € *
KiMs Peanuts - Mælkechokolade
KiMs Peanuts - Mælkechokolade
Vores lækre nødder er blevet svøbt i dejlig mælkechokolade, og det er der kommet noget ekstraordinært ud af! Vi har lavet chokolade til vores mange trofaste nøddeforbrugere og til alle jer andre, der elsker smagfuld chokolade med masser...
Inhalt 150 Gramm (2,53 € * / 100 Gramm)
3,79 € *
KiMs Mandler - Mælkechokolade
KiMs Mandler - Mælkechokolade
Vores lækre mandler er blevet svøbt i dejlig mælkechokolade, og det er der kommet noget ekstraordinært ud af! Vi har lavet chokolade til vores mange trofaste KiMs mandel spisere og til alle jer andre, der elsker smagfuld chokolade....
Inhalt 150 Gramm (2,53 € * / 100 Gramm)
3,79 € *
Kløver Sødmælksyoghurt naturel
Kløver Sødmælksyoghurt naturel
Kløver® yoghurt 3,5% har en cremet konsistens og en blank overflade. Smagen er karakteristisk syrlig og er en naturlig del af et varieret morgenmåltid. Også velegnet drænet til Tzatziki eller i bagværk. Ingredienser: Mælk, yoghurtkultur.
Inhalt 1 Liter (0,30 € * / 0.1 Liter)
2,99 € *
Arla Cheasy Yoghurt med vanilje 0,1%
Arla Cheasy Yoghurt med vanilje 0,1%
Cheasy® yoghurt med vanilje har - udover ingen tilsat sukker - et lavt fedtindhold på 0,1%. Derfor har Cheasy® yoghurt 40% færre kalorier end almindelige letmælksyoghurt og 50% færre kalorier end almindelig sødmælksyoghurt. Cheasy®...
Inhalt 1 Liter (0,34 € * / 0.1 Liter)
3,39 € *
Arla Cheasy Yoghurt med skovbær
Arla Cheasy Yoghurt med skovbær
Cheasy® frugtyoghurt har - udover ingen tilsat sukker - et lavt fedtindhold på 0,1%. Derfor har Cheasy® yoghurt 40% færre kalorier end almindelige letmælksyoghurt og 50% færre kalorier end almindelig sødmælksyoghurt. Cheasy® yoghurt er...
Inhalt 1 Liter (0,34 € * / 0.1 Liter)
3,39 € *
Arla Cheasy Yoghurt med jordbær/rabarber
Arla Cheasy Yoghurt med jordbær/rabarber
Cheasy® frugtyoghurt har - udover ingen tilsat sukker - et lavt fedtindhold på 0,1%. Derfor har Cheasy® yoghurt 40% færre kalorier end almindelige letmælksyoghurt og 50% færre kalorier end almindelig sødmælksyoghurt. Cheasy® yoghurt er...
Inhalt 1 Liter (0,34 € * / 0.1 Liter)
3,39 € *
Arla Cheasy Yoghurt med fersken & passionsfrugt
Arla Cheasy Yoghurt med fersken & passionsfrugt
Cheasy® frugtyoghurt har - udover ingen tilsat sukker - et lavt fedtindhold på 0,1%. Derfor har Cheasy® yoghurt 40% færre kalorier end almindelige letmælksyoghurt og 50% færre kalorier end almindelig sødmælksyoghurt. Cheasy® yoghurt er...
Inhalt 1 Liter (0,34 € * / 0.1 Liter)
3,39 € *
Arla Cheasy Yoghurt med appelsin, ananas & mango
Arla Cheasy Yoghurt med appelsin, ananas & mango
Cheasy® frugtyoghurt har - udover ingen tilsat sukker - et lavt fedtindhold på 0,1%. Derfor har Cheasy® yoghurt 40% færre kalorier end almindelige letmælksyoghurt og 50% færre kalorier end almindelig sødmælksyoghurt. Cheasy® yoghurt er...
Inhalt 1 Liter (0,34 € * / 0.1 Liter)
3,39 € *
Arla Cheasy skyr-yoghurt med hindbær & granatæble
Arla Cheasy skyr-yoghurt med hindbær & granatæble
Cheasy® skyr-yoghurt er skyr blandet med yoghurt for at samle det bedste fra to verdener. Skyr-yoghurten har derfor et højt indhold af protein fra skyr og en cremet og hældbar konsistens fra yoghurten. Smagen er let og syrlig med en...
Inhalt 1 Liter (0,34 € * / 0.1 Liter)
3,39 € *
Arla Cheasy skyr-yoghurt med blåbær & vanilje
Arla Cheasy skyr-yoghurt med blåbær & vanilje
Cheasy® skyr-yoghurt er skyr blandet med yoghurt for at samle det bedste fra to verdener. Skyr-yoghurten har derfor et højt indhold af protein fra skyr og en cremet og hældbar konsistens fra yoghurten. Smagen er let og syrlig med en...
Inhalt 1 Liter (0,34 € * / 0.1 Liter)
3,39 € *
Arla Cheasy Naturel 0,1%
Arla Cheasy Naturel 0,1%
Cheasy® naturel 0,1% kan nydes, som den er - til morgenmad eller som mellemmåltid. Hvis du ønsker lidt variation, er den også god med frisk frugt, müsli eller fiberdrys. Cheasy® naturel kan ligeledes anvendes til dip eller dressinger. En...
Inhalt 1 Liter (0,32 € * / 0.1 Liter)
3,19 € *
2 von 22
Zuletzt angesehen