Filter schließen
 
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
von bis
2 von 8
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Merrild Hele Bønner Mellemristet
Merrild Hele Bønner Mellemristet
Den klassiske Merrild Mellemristet 103 findes nu som hele bønner - samme gode smag, nu som hele bønner. En harmonisk blanding af 100% Arabica bønner, der giver en fyldig kaffe med en afbalanceret, fin smag og en god aroma.
Inhalt 500 Gramm (1,40 € * / 100 Gramm)
6,99 € *
Merrild 100% Bæredygtig
Merrild 100% Bæredygtig
Du får på alle måder en god smag i munden med Merrild 100% Bæredygtig. Kaffen har en rund og dyb smag og stammer fra farme, der er certificeret af UTZ. Det sikrer dig en bæredygtig produktion med fokus på kvalitet, miljø og mennesker. Du...
Inhalt 400 Gramm (1,75 € * / 100 Gramm)
6,99 € *
Merrild Stempelkande
Merrild Stempelkande
Merrild Økologisk Stempelkande er en velsmagende og aromatisk lys mellemristet kaffe baseret på økologiske kaffebønner. Denne Økologiske Stempelkande variant er velegnet til både stempelkande og slow brew kaffe brygget i filter. De...
Inhalt 400 Gramm (1,75 € * / 100 Gramm)
6,99 € *
Sun Lolly - Cola Drik
Sun Lolly - Cola Drik
Coladrik med frisk colasmag uden brus. Ingen kunstige sødestoffer, smagsstoffer og ingen konserveringsmidler. Ingredienser: Vand, sukker, surhedsregulerende midler (citronsyre, phosphorsyre), aroma, stabilisator (pektin), antioxidant...
Inhalt 8 Stück (0,31 € * / 1 Stück)
2,49 € *
Sun Lolly - Vindrue Frugtdrik
Sun Lolly - Vindrue Frugtdrik
Frugtdrik med forfriskende vindruesmag og rigtig frugtsaft. Ingen kunstige sødestoffer, smagsstoffer og ingen konserveringsmidler. Saftindhold 10%. Ingredienser: Vand, sukker, vindruejuice fra koncentrat (10%), surhedsregulerende middel...
Inhalt 8 Stück (0,31 € * / 1 Stück)
2,49 € *
Sun Lolly - Hindbær Frugtdrik
Sun Lolly - Hindbær Frugtdrik
Frugtdrik med skøn hindbærsmag og rigtig frugtsaft. Ingen kunstige sødestoffer, smagsstoffer og ingen konserveringsmidler. Saftindhold 10%. Ingredienser: Vand, sukker, hindbær- (5%) og vindruejuice fra koncentrat, surhedsregulerende...
Inhalt 8 Stück (0,31 € * / 1 Stück)
2,49 € *
Svaneke Classic
Svaneke Classic
Gylden, glad og gavmild… Øllen har en gylden farve og en udpræget glans efter den lange lagring. Korn, malt og græs hviler i duft og smag. Eftersmagen kan minde om honningkage. Velegnet til frokostretter eller til en hyggestund....
Inhalt 0.5 Liter (0,74 € * / 0.1 Liter)
3,69 € *
Svaneke Brown Ale
Svaneke Brown Ale
Brun, blød og behagelig… En kastanjebrun øl med cremet skum. Aroma og smag præges af pasionsfrugt, chokolade og en anelse humle. Slank og let drikkelig. Velegnet til grill, rødt kød, vildt og ost Overgæret. Alc. 5,0% vol.
Inhalt 0.5 Liter (0,74 € * / 0.1 Liter)
3,69 € *
Svaneke mørk guld
Svaneke mørk guld
Mild, mørk og magelig… Øllen har en kobberrød og varm farve. En decent bitterhed af valnød anes og holdes i balance af karamel nuancer. Velegnet til røde bøffer og kødretter, men kan også sagtens nydes uden for måltidet. Undergæret. Alc....
Inhalt 0.5 Liter (0,74 € * / 0.1 Liter)
3,69 € *
ALE NO 16
ALE NO 16
Ale – 5,7% vol. Ale No 16 er en mørk, overgæret guldøl, brygget på vand, malt, humle og original engelsk gær. Øllet har en maltet smag med et strejf af nødder, en let ristet aroma og en tilpas sødme. Ale No 16 er brygget af Refsvindinge...
Inhalt 0.33 Liter (0,66 € * / 0.1 Liter)
2,19 € *
Faxe Kondi Booster - Original
Faxe Kondi Booster - Original
Original incl. Pant
Inhalt 0.5 Liter (0,70 € * / 0.1 Liter)
3,49 € *
Faxe Kondi Booster
Faxe Kondi Booster
Rød incl. Pant
Inhalt 0.5 Liter (0,66 € * / 0.1 Liter)
3,29 € *
2 von 8
Zuletzt angesehen